Panusta sanottua

Arja Paukkonen

Panu on todella helposti lähestyttävä, kaikki huomioonottava, erittäin asiantunteva, selkeä sanainen ja lämmin ihminen. Nyt Savonlinna tarvitsee häntä!

Anu ja Nelly Repo

Panu osaa katsoa asioita myös nuorten näkökulmasta. Hän on auttavainen. Haluaa kehittää asioita on kiinnostunut ympärillä tapahtuvasta elämästä. Hän on luotettava ja uskoo vahvasti tulevaisuuteen ja siihen että asiat järjestyy.

Mari Makkonen, EsLin pj.

Panu on sanojensa mittainen mies. Hän on omalla esimerkillään innostanut eteläsavolaisia kohti parempaa hyvinvointia, lisäämällä liikuntaa ja syömällä terveellisemmin. Panun oma elämäntaparemontti on hieno esimerkki meille kaikille- tarvitaan vain jokaisen oma päätös ja sitoutuminen muutokseen. Panun haastekampanja Sykettä Etelä- Savoon toi iloista vipinää ja positiivista potkua arkiliikuntaan ympäri maakunnan. Panun kannustava asenne ryhmäläisiin projektin loppuun…

Mari Herttuainen

Avoin, iloinen, reilu, rehellinen, rennolla huumorilla höystetty kaveri. Innostava, kannustava, tasavertainen ja hyväntahtoinen tiimihengen luoja. Innokas, rohkea, hyvänmielen hevosharrastaja ja eläinten ystävä.    

Saara Pesonen, hallintojohtaja

Panu on tinkimätön ja visionäärinen tärkeäksi kokemiensa asioiden edistäjä. yhteistä näkemystä rakentavasti hakeva. Osaa perustella näkemyksensä. Inhimillinen – tunneälyä löytyy ja sydän on paikallaan.    

Erkki Virolainen, ratsunuoren pappa, emeritus rehtori, reservin yliluutnantti

Panulla on hyvä ote nuorten kanssa, kannustava, toimelias, hyvä esimerkki!    

Kirurgi Raino Terho

Panu on ollut esimieheni viimeisten vuosien aikana. Tänä aikana olen oppinut arvostamaan hänen tahtoaan ja kykyä panna itsensä likoon Savonlinnan seudun Sosterin olemassaolon puolustamiseksi ja kehittämiseksi. On todella ollut ilo yli-ikäisenäkin työskennellä hänen johtamassaan sairaalassa. Uskon, että hän toimisi myös kansanedustajana vastaavalla tavalla. PS. Hän on myös hevosmies.    

Hannele Vaniala, luokanopettaja

”Huolehtii ympärillään olevista ihmisistä. Panun seurassa on turvallista olla.”

Hannu Puhakainen

”Nyt Savonlinna tarvitsee todellisen vaikuttajan ja uskon, että Panu on sellainen”

Niina Uronen, koulutuspäällikkö

Elämä ei vain tapahdu, se tehdään yhdessä. Asioiden aktiivinen johtaminen, päätösten tekeminen sekä vastuun kantaminen kuvaavat mielestäni erinomaisesti Panua. Positiivinen, mutta silti kriittinen ajattelu on hänelle tyypillistä. Savonlinna ja ympäröivä seutukunta sekä alueen ihmiset ovat etusijalla Panun päätösten teossa; teot puhuvat.

Leila Virta, puheenjohtaja, Sulkavan Kokoomus

Tunnen Panun uskomattoman sitkeänä, määrätietoisena uurastajana. Minuun on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen hänen kyvykkyytensä kokonaisuuksien hallitsemisen ja johtamisen ohella keskittyä henkilöstön huomioitiin. Harvassa on Panun kaltaisia johtajajia, jotka nauttivat niin suurta arvostusta henkilöstön ja luottamushenkilöiden keskuudessa. Tällainen syntyy vain aidolla välittämisellä ja suurella Sydämellä.

Osmo Hollström, insinööri

Panu on miellyttävä käytöksinen, kovan luokan ammattilainen ja oman alansa huippu osaaja.

Sami Piisilä, työhyvinvointipäälikkö, Tanhuvaaran Urheiluopisto

”Sanoista teoiksi”. ”Suunnittelusta mahdollisimman nopeasti konkreettisen toteuttamiseen”. Tämä nämä kaksi asiaa jäi ensimmäisenä mieleen Panusta, kun suunnittelimme Etelä-Savon maakunnna julkishallinnon johtajille suunnattua liikunnan ja terveellisempien elämäntapojen haastekampanjaa. Todellinen toiminnan mies.

Pentti Happonen

Lause, jonka takana voin seisoa: On hyviä puhujia, on hyviä ideoijia, on tekijöitä. Panussa yhdistyy nämä kaikki ominaisuudet hyväksi kokonaisuudeksi ja sen olemme todenneet.

Suvi Kokko

Panu on helposti lähestyttävä ja toimeen tarttuva. Olen varma, että Panu puolustaa alueemme etuja ja tasapuolista kohtelua.

Saku Linnamurto

Panu Peitsaron mittava koulutus-  ja työkokemuspohja lääkärinä ja sote-johtajana luo erinomaiset edellytykset toimia kansanedustajan tehtävässä. Asiantuntemus, ahkeruus ja hyvät sosiaaliset taidot ovat Panun vahvuuksia. Niiden avulla uskon itä-suomalaisten äänen nousevan esiin valtiotason poliittisessa päätöksenteossa.

Marjaana Härkönen, pastori

Panu on lannistumaton ongelmien ratkaisija ja uskaltaa ajatella isoja ajatuksia. Vaikka olisimme joskus politiikassa eri linjoilla, luotan täysin Panun pyrkimykseen kohti yhteistä hyvää.  

Taina Huiskonen, yrittäjä, Sulkavan kunnanhallituksen jäsen

Panulla on käsitys isoista kokonaisuuksista, muistaen kuitenkin että kaikki päätökset vaikuttavat yksittäisiin ihmisiin. Vaikka Etelä-Savo on isojen haasteiden edessä, niin meillä on myös valtavasti mahdollisuuksia ja niistä Panulla on hyvä käsitys. Ihmisläheinen suhtautuminen asioihin on ehdottomasti Panun vahvuus!

Jonna Kokkonen, laatu- ja hankepäällikkö

Panu Peitsaro on erittäin yhteistyökykyinen, positiivista kehitystä sekä muutosta aikaansaava henkilö. Panu on myötävaikuttanut ja mahdollistanut alueellisia kehitysprojekteja niin koulutuksen ja osaamisen kehittämisen kuin koko Savonlinnan talousalueen näkökulmasta. Mielestäni Panun laaja-alainen osaaminen, uudistuskykyisyys sekä kumppanuusverkostoissa toimiminen vahvistaa Savonlinnan talousalueen imagoa ja luo uusia mahdollisuuksia koko seutukunnan tulevaisuuden kehittymiselle.

Arto Tolvanen, toimitusjohtaja, Kauppakamarin pj, HHJ

Panu pystyy tekemään vahvoja tulevaisuuteen suuntaavia ratkaisuja suurissakin kokonaisuuksissa. Hänessä on johtajuutta ja päättäväisyyttä viemään terveydenhuoltoasiat maaliin ja kehittämään konkreettista elinvoimaa Kaakkois-Suomen alueelle.

Henna Virtomaa, ehl, johtava ylihammaslääkäri

Panu on loistotyyppi. Kaikessa tekemisessä on mukana kunnianhimo, vahva motivaatio ja vilpitön halu kehittää terveydenhuoltoa ihmisten parhaaksi. Ystävyys syntyi Turun hammaslääkiksen opiskelijoina ja on kestänyt kaikki nämä vuodet.

Juhani Rouvinen, toimitusjohtaja

Uusia mahdollisuuksia hakeva. Nykyaikaisesti ajatteleva neuvottelukykyinen tekijä. Suhteet ja tunnettuus kunnossa valtakunnan päättäjiin.  

Pekka Turunen, Savonlinnan Kokoomuksen puheenjohtaja

Vuosien tuttavuudella voin vakuuttaa, että Panu on määrätietoinen, luotettava ja eteenpäin katsova joukkuepelaaja. Panu on juuri se puuttuva palanen, joka nyt tarvitaan edustamaan Savonlinnaa ja alueemme edunvalvontaa tulevaisuudessa!

Ulla Kemppainen, ylihoitaja, TtT

Tätä kokoomuspoliitikkoa voisin äänestää. Panu on visionäärinen, herkkä ja välittävä  tahtoihminen,  joka kulkee järkähtämättä kohti päämääriään.  

Ahti Myllys, kuljetusyrittäjä

Ajatukseni Panusta: Panu on sanansa mittainen mies, innovatiivinen ja aloitteellinen. Panu ei jää tuleen makaamaan tiukassakaan paikassa.

Elina Loukes, yrittäjä Savonlinna

Ihmisen halu ja tahto taistella oikeiden asioiden puolesta kuvasta Panua parhaiten.  Rakkaus Savonlinnaa ja savonlinnalaisia kohtaan on aitoa. Uskomaton työmyyrä joka ei jätä asioita puolitiehen. Helposti lähestyttäv ä persoona.    

Suvi Sikstus

Tunnen Panun sekä johtajana, että esimiehenä. Hän on uskomattoman asiantunteva, hyvin innostava, rohkea ja vahvasti eteenpäin katsova ihminen. Lisäksi hän on todella hauska!  Johtajana hän edustaa uuttaa sukupolvea, jossa vallitsevina arvoina ovat läsnäolo, avoimuus ja luottamus.    

Kari Leinonen

Onpa hienoa kuulla että saamme suoraselkäisen ja sitkeän ehdokkaan ajamaan meille tärkeitä asioita, ja siitähän Panulla on jo näyttöä Sosterin johtamisesta ja uusista suunnitelmista. Nyt ei ole kovin vaikeaa valita omaa ehdokastaan tulevissa vaaleissa, mennään kaikki joukolla Panun taakse!

Heikki Forssell

Mies joka saa arvostusta yli puolue rajojen. Sympaattinen. Eteenpäin menevä. Mies joka luottaa huomiseen. Empaattinen. Ja mies jonka kanssa on helppo keskustella.

Seija Puputti , Savonlinnan Kokoomusnaiset ry, puheenjohtaja

Luotan Panuun, hän on vaikuttaa, tekee ja saa tuloksia aikaan arvostaen yhteistyötä erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa.

Mirva Lohjala, ESH toimistosihteeri

Panu on innovatiivinen, eteenpäin suuntautunut, nykyaikainen johtaja. Panun vahvalla otteella mahdoton muuttuu mahdolliseksi. Paras mahdollinen edustaja Savonlinnalle.    

Marjut Tiilikainen

Panu on edistyksellinen, eri ikäryhmiä huomioiva, selkeä sanainen hyvä esiintyjä, napakasti asioihin tarttuva, ryhdikäs, eläinrakas ihminen. Myös  huumorintajua löytyy.  

Mervi Nousiainen

Visionääri, joka innostuneisuudellaan ja ympäri Suomea luomillaan kontakteilla mahdollistaa muutoksien alun syntymisen.

Viivi Virolainen, opiskelija

Panu on inspiroiva henkilö, joka tuo persoonallaan innostusta ympäristöönsä. Panu saa aikaan positiivista muutosta ja on oikeasti läsnä.

Mitä sinä ajattelet?

Tässä voit kertoa, millaisena henkilönä sinä tunnet Panun.

 

Lähetä