Panu on todella helposti lähestyttävä, kaikki huomioonottava, erittäin asiantunteva, selkeä sanainen ja lämmin ihminen. Nyt Savonlinna tarvitsee häntä!

Arja Paukkonen

Panu osaa katsoa asioita myös nuorten näkökulmasta. Hän on auttavainen. Haluaa kehittää asioita on kiinnostunut ympärillä tapahtuvasta elämästä. Hän on luotettava ja uskoo vahvasti tulevaisuuteen ja siihen että asiat järjestyy.

Anu ja Nelly Repo

Panu on sanojensa mittainen mies. Hän on omalla esimerkillään innostanut eteläsavolaisia kohti parempaa hyvinvointia, lisäämällä liikuntaa ja syömällä terveellisemmin. Panun oma elämäntaparemontti on hieno esimerkki meille kaikille- tarvitaan vain jokaisen oma päätös ja sitoutuminen muutokseen. Panun haastekampanja Sykettä Etelä- Savoon toi iloista vipinää ja positiivista potkua arkiliikuntaan ympäri maakunnan. Panun kannustava asenne ryhmäläisiin projektin loppuun saakka oli merkittävä!

 

 

Mari Makkonen, EsLin pj.

Avoin, iloinen, reilu, rehellinen, rennolla huumorilla höystetty kaveri. Innostava, kannustava, tasavertainen ja hyväntahtoinen tiimihengen luoja. Innokas, rohkea, hyvänmielen hevosharrastaja ja eläinten ystävä.

 

 

Mari Herttuainen

Panu on tinkimätön ja visionäärinen tärkeäksi kokemiensa asioiden edistäjä. yhteistä näkemystä rakentavasti hakeva. Osaa perustella näkemyksensä. Inhimillinen – tunneälyä löytyy ja sydän on paikallaan.

 

 

Saara Pesonen, hallintojohtaja

Panulla on hyvä ote nuorten kanssa, kannustava, toimelias, hyvä esimerkki!

 

 

Erkki Virolainen, ratsunuoren pappa, emeritus rehtori, reservin yliluutnantti

Panu on ollut esimieheni viimeisten vuosien aikana. Tänä aikana olen oppinut arvostamaan hänen tahtoaan ja kykyä panna itsensä likoon Savonlinnan seudun Sosterin olemassaolon puolustamiseksi ja kehittämiseksi. On todella ollut ilo yli-ikäisenäkin työskennellä hänen johtamassaan sairaalassa. Uskon, että hän toimisi myös kansanedustajana vastaavalla tavalla.

PS. Hän on myös hevosmies.

 

 

Kirurgi Raino Terho

”Huolehtii ympärillään olevista ihmisistä. Panun seurassa on turvallista olla.”

Hannele Vaniala, luokanopettaja

”Nyt Savonlinna tarvitsee todellisen vaikuttajan ja uskon, että Panu on sellainen”

Hannu Puhakainen

Elämä ei vain tapahdu, se tehdään yhdessä. Asioiden aktiivinen johtaminen, päätösten tekeminen sekä vastuun kantaminen kuvaavat mielestäni erinomaisesti Panua. Positiivinen, mutta silti kriittinen ajattelu on hänelle tyypillistä. Savonlinna ja ympäröivä seutukunta sekä alueen ihmiset ovat etusijalla Panun päätösten teossa; teot puhuvat.

Niina Uronen, koulutuspäällikkö